Модел: Нанопокритие за пластмаса.
Наличност: В наличност
14.50 лв.

Нанопокритие за пластмаса

Нанопокритието за пластмаса е готов за употреба разтвор, който е специално разработен за защита на пластмасови повърхности. След импрегнирането, върху повърхността се образува изключително тънък, невидим за човешкото око защитен слой, който напълно я изолира от допира с вода, мазнини и всякакви замърсители. Не позволява задържането на котлен камък, сапунена утайка и образуването на мухъл и плесен. Защитава повърхността от вредното влияние на UV лъчите.

Приложение:

душ кабини, вани, градински мебели, плотове, подове и много други.

Начин на употреба:

Преди да започнете импрегнирането с нанопокритието за пластмаса, повърхността трябва да е чиста, суха и без остатъци от почистващи препарати. Ние препоръчваме да използвате нашия препарат за предварително почистване „Preclean”, който е специално разработен за това. Вече чистата и суха повърхност се импрегнира с помощта на микрофибърна кърпа, предварително напоена с течността, чрез втриване на малки участъци с кръгови движения. Оставете нанесеното покритие да се втвърди за около 30-40 минути, след което полирайте със същата микрофибърна кърпа! Покритието постига максимална здравина след 24 часа. Ефектът продължава до 1 година.

Разходна норма:

Разходната норма варира от 5-10 мл./м2

Срок на годност:

Неизползван флакон може да се съхранява за срок от 2 години. Веднъж отворен, моля, използвайте продукта в рамките на 6 месеца. Съхранявайте при температура от 5°С до 30°С


    Характеристики:
  • Защита срещу UV-лъчи

  • Устойчив на износване

  • Много трудно отлагане на варовик и сапунена утайка

  • Отличен отперлващ ефект на вода и мазнини

  • Безопасен за хранителни продукти

  • Устойчив в почвата

  • Лесно почистване на импрегнираната повърхност (само с вода и влажна кърпа)

  • Антибактериален ефект - превантивна мярка срещу поява на мухъл и плесен


Препоръки:

Продуктът е на етанолова основа и е запалим. Да се съхранява далеч от запалителни източници. Да не се пуши в близост. Да се пази от деца. Да се ползват предпазни мерки както при работа с химикали. Да се избягва контакт с кожата и очите. Ако течността бъде погълната, консултирайте се с лекар и покажете флакона и етикета.

Състав:

SiO2 разтворен в етанол

Произведено в Германия
Опаковка Цена за опаковка (с включено ДДС)
Пулверизатор – 50 мл.   
14,50 лв.
Пулверизатор – 100 мл.   
26,50 лв.
Пулверизатор – 500 мл.   
114,80 лв.
Пулверизатор – 1000 мл.   
209,00 лв.